Home Landelijke radio Arrow Jazz FM gaat verder als SubLime FM

Arrow Jazz FM gaat verder als SubLime FM


Arrow Jazz FM gaat vanaf zondag verder als SubLime FM. Dit gaat de zender morgen in Tuschinski bekend maken. De eigenaar van de zender, Exceed Jazz, wilde het bericht niet bevestigen of ontkennen tegenover RadioFreak.nl. 

SubLime FM staat voor een mix van jazz, soul, latin en lounge. Het station wil betrokken zijn bij de wereld en de planeet. "Breed geïnteresseerd en onbevooroordeeld". In de avonduren blijft het station haar jazz roots trouw. De programma´s van Candy Dulfer, DJ Maestro en Ferry Maat blijven bij het station. In januari 2013 wil het station een nieuwe ochtendshow lanceren waar naast muziek ook actualiteiten en lifestyle items een prominente rol spelen. Het station is momenteel opzoek naar een geschikte jock.

Bij de zender krijgen luisteraars invloed op de playlist. Via de player op de website kunnen luisteraars een nummer ranken. De informatie over de nummers gebruikt het station om de programmering te ontwikkelen.

Moederbedrijf Exceed Jazz zendt sinds 1 september 2011 uit met Arrow Jazz FM op het kavel voor jazz en/of klassieke muziek. Arrow Jazz FM was eerder tot 2009 in de ether te ontvangen. Het radiostation werd toen door een betalingsachterstand gedwongen te stoppen met uitzenden.

Het station wil met deze wijziging naar een marktaandeel van 2.0 procent.

Update 4-11-2012:
Gisterenavond heeft Arrow inderdaad de nieuwe naam bekend gemaakt. Het station gaat nu verder als SubLime FM.