Home Landelijke radio Arrow Classic Rock voortaan nonstop

Arrow Classic Rock voortaan nonstop

Arrow Classic Rock heeft vandaag afscheid genomen van haar dj’s. Rinse Blanksma presenteerde vanochtend zijn laatste programma en sindsdien gaat het station nonstop verder.

Aan het einde van het ochtendprogramma nam Blanksma uitgebreid afscheid van de luisteraars. De dj gaf aan blij te zijn dat het rockstation gewoon blijft bestaan. Zo schrijft het weblog Radioactive.

De afgelopen 1,5 jaar had Arrow een aantal dj’s in dienst. Rinse Blanksma, Maurice Verschuuren, Manuela Kemp en Marisa Heutink waren te horen op de classic rock zender. Ook presenteerde Adam Curry enkele maanden het ochtendprogramma.

Er is nog steeds veel onduidelijkheid over de toekomst van Arrow. Vanwege een betalingsachterstand van 8.891.710 euro bij de overheid heeft het bedrijf de uitzendingen van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM in de ether via FM moeten staken. Daarnaast heeft de overheid beslag gelegd op de bezittingen van het bedrijf. Voorlopig is Arrow Classic Rock in ieder geval nonstop te horen via AM 828 en via de kabel. Arrow Jazz FM zond al nonstop uit en is enkel via de kabel te ontvangen.