Home Landelijke radio “Arjen, Nederland denkt aan je”

“Arjen, Nederland denkt aan je”


Vele landelijke, regionale en lokale radiostations hebben vanmiddag een eerbetoon gebracht aan Arjen Grolleman. De mede-directeur en radiomaker van Kink FM overleed afgelopen woensdag onverwacht door een huiselijk ongeval. Even na 15:00 uur draaiden de zenders Marc Almond met Tears Run Rings, het favoriete nummer van Arjen. Om 15:00 uur begon de crematie van Grolleman.

Kink FM startte meteen na het nieuws Marc Almond in. Daarna werd iedereen bedankt die mee heeft geleefd. Op 3FM zorgde Dj Paul Rabbering voor een eerbetoon. “Vandaag, op de dag van je crematie, draaien veel radiostations jouw favoriet, Arjen. Nederland denkt aan je.”

Op Radio Veronica verzorgde dj Ferry Maat het eerbetoon. “De invloed van Arjen merken we nog dagelijks. Want de apparatuur waar we nog steeds mee uitzenden, werd door Arjen persoonlijk uitgekozen. Met veel knopjes en lampjes, want zo was Arjen. Een bevlogen mens met een goed gevoel voor drama en een voorkeur voor overdaad.” Hij besloot met: “Helaas moeten we veel te vroeg afscheid nemen van Arjen…” Het fragment, met een compilatie van Arjen op Radio Veronica, is hier te beluisteren.

Initiatiefnemer van het eerbetoon op verschillende zenders is Ton van Hoof, medewerker van KX Radio en Radio Moerdijk. “Natte ogen… spanning komt eruit…iedereen zo ongelofelijk bedankt voor de medewerking”, aldus van Hoof.

Een complete lijst van de deelnemende radiostations staat hier.