Home Landelijke radio A State of trance, Echte Jannen en Rick in de morgen genomineerd...

A State of trance, Echte Jannen en Rick in de morgen genomineerd voor Gouden RadioRing

A State of trance (Radio 538), Rick in de morgen (Radio Veronica) en Echte Jannen (Radio 1) zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing. De programma's stonden eerder al in de top 10 tijdens een tussenstand.

Voor alle programma's is het de eerste keer dat ze genomineerd zijn. Rick van Velthuysen was wel eerder met MiddenInDeNachtRick genomineerd.Vorig jaar waren Somertijd (Radio Veronica), Helemaal Haandrikman (Radio 2) en Timur Open Radio (3FM) genomineerd. Somertijd ging er toen met de prijs vandoor.

Gisteren werden de nominaties voor de RadioSterren bekend gemaakt. Claudia de Breij, Roosmarijn Reijmer en Annemieke Schollaardt (allen 3FM) zijn de finalisten voor de Zilveren Radioster Vrouw. Bij de Zilveren Radioster Man zijn Gerard Ekdom (3FM), Bert Haandrikman (Radio 2) en Rob van Someren (ex-Radio Veronica) de drie finalisten. 

Voor de drie programma's volgt nog een tweede stemronde. Die verloopt via een 0909-telefoonnummer en sms-nummer, startend 32 uur voor de uitreiking. Deze stemming loopt van woensdag 12 november 12.30 uur tot donderdag 13 november 20.30 uur. Een half uur later zal tijdens het AVROTROS RadioGala van het jaar blijken wie de RadioRing 2014 wint. De stemnummers worden later bekend gemaakt.