Home Landelijke radio Niek van der Bruggen van 538 naar Q-music

Niek van der Bruggen van 538 naar Q-music

Niek van der Bruggen maakt de overstap van 538 naar Q-music. Vanaf 2014 is hij te horen in het weekend en in de nacht. Het is voor hem een comeback, want in 2006 ging hij van Q-music naar 538.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp: “Niek heeft de start van Q-music in Nederland meegemaakt en is voor ons geen onbekende. Hij heeft een mooie staat van dienst in radio en met zijn ervaring wordt hij een belangrijke schakel tussen het nieuwe talent en de gevestigde orde. Niek zal programma gaan maken op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond en zal daarnaast twee nachtprogramma’s voor zijn rekening nemen.”

Niek van der Bruggen werkte bij Radio Veldhoven, Radio Decibel, Fantasy FM, Royaal FM en Dolfijn FM voor hij aan de slag ging bij de landelijke radio. Hij begon bijna tien jaar geleden bij Noordzee FM, niet veel later werd die zender omgedoopt in Q-music. In 2006 ging naar 538 waar hij begon in de nacht, later ging hij naar het weekend en hij presenteerde korte tijd de middagshow. Sinds het najaar van 2010 is hij te horen als sidekick van Ruud de Wild.