Home Landelijke radio Jan Paul Grootentraast en Thomas van Vliet in nacht Radio 2

Jan Paul Grootentraast en Thomas van Vliet in nacht Radio 2

Jan Paul Grootentraast en Thomas van Vliet gaan een nachtprogramma maken op NPO Radio 2. Beiden gaan het tijdslot 02:00 tot 04:00 uur presenteren, de uren die nu nog nonstop zijn. Grootentraast presenteert twee nachten, Van Vliet is één nacht te horen, zo is te lezen op de Instagram van Grootentraast en Van Vliet.

Van Vliet, momenteel redacteur voor KRO-NCRV op Radio 2, krijgt een programma van maandag- op dinsdagnacht. Op welke doordeweekse nachten Grootentraast te horen is, is nog onduidelijk. Grootentraast is sinds het najaar van 2014 te horen in de nachtprogrammering van NPO Radio 6.

Wie de andere nachtelijke uren tussen 02:00 en 04:00 uur gaan vullen is nog niet bekend. De uren tussen 00:00 en 02:00 uur worden afwisselend gevuld door Marisa Heutink en Evelien de Bruijn. Frank van ’t Hof neemt de laatste twee uren van de nacht voor zijn rekening.

De NPO maakte in oktober al bekend talent op te gaan leiden in de nacht. Dat gebeurt sinds 1997 al op 3FM; Radio 1, Radio 2, Radio 4 en FunX komen daar nu bij.

Foto: Hans-Peter van Velthoven