Home Landelijke radio 100% NL 100%NL schuift met dj’s en trekt nieuwe dj’s aan

100%NL schuift met dj’s en trekt nieuwe dj’s aan

100%NL gaat flink met dj’s schuiven. Wendy Duivenvoorde krijgt een andere plek in de programmering. Ze is nu nog in de ochtend en rond de middag te horen. Daarnaast gaat ze ook andere werkzaamheden verrichten voor de radiozender. Dave Donkevoort (ADHDave) en Patricia van Liemt worden uit de programmering gehaald en hebben een andere functie aangeboden gekregen binnen 100%NL. Zij waren in de middag en avond te horen. Er is wel een kans dat ze toch te horen blijven op de zender, maar hoe precies is niet duidelijk. Dat alles heeft programmadirecteur Ron Sterrenburg laten weten aan RadioFreak.nl. "Helaas kan ik momenteel geen verdere informatie verstrekken over de plannen."
De wijzigingen passen in de reorganisatie die Sterrenburg onlangs aankondigde. Nienke Disco, Nienke Westerhof en Bert van Lent werden vorige maand uit de programmering gehaald. Dat zorgde voor veel ophef. Ook werd bekend dat het radiostation niet-Nederlandse muziek gaat draaien en dat het een vrouwenzender moet worden.
Er zijn binnenkort wel vier nieuwe bekende vrouwen te horen op 100%NL. Er wordt ook nog een mannelijke dj aangetrokken. Wie het zijn is niet bekend.