Home Landelijke radio Turks jongeren programma op Tilburgse radio

Turks jongeren programma op Tilburgse radio

Op de Tilburgse radiozender VM&M ( kabel: 95.6 Fm) start zondag 14 oktober (20-22) een nieuw programma op initiatief van de 19 jarige Leyla Cicek. Dit programma wordt speciaal voor de Turkse jongeren in Tilburg gemaakt en zal hierdoor ook voor een groot deel in het Turks gesproken zijn. Leyla wordt in het maken van het programma ondersteunt door 3 vriendinnen; Iiknur, Nihan en Fidan ( zie ook foto)waren bereid mee te helpen het programma
Het programma zal naast veel (Turkse)muziek ook aandacht besteden aan gedichten nieuws en uitgaanstips. Verder zal het voor de luisteraar ook mogelijk worden te reageren op het programma, dat de voorlopige naam Turks Fiësta gekregen heeft. Voor het programma dat trouwens het enige live programma zal zijn op VM&M, is een subsidie aangevraagd bij de gemeente Tilburg.
De echte radiofreak wil natuurlijk altijd een radio bij zich hebben en ook de mobiele telefoon is tegenwoordig onmisbaar. Nokia is hier handig op in gesprongen en brengt in december hun Nieuwe model uit, de Nokia 5510. Deze mobiele telefoon is voorzien van een stereo Fm radio en een MP3 speler, op deze manier kun je dus altijd al naar je favoriete muziek luisteren waar je maar wilt. De telefoon zal ook beschikken over een qwerty toetsenbord zodat het intikken van een sms of een nieuwsberichtje dat je naar de studio wil emaillen kinderspel is. De vraagprijs van het toestel zal 899,- worden. I.c.m een abonnement zal dit een stuk lager uitvallen.
Heb je nog ergens een bandje liggen, of een computerbestandje met een leuke radioblooper? Stuur hem naar Radiofreak.nl, en wij zetten hem online! Stuur je bandje, cd, md of wat dan ook naar: Radiofreak.nl, postbus 167, 5170 AD, Kaatsheuvel.
Je computerbestandje, dat niet groter is dan 1 mb en het liefst gezipt is, mail je naar: info@radiofreak.nl.
Alvast bedankt!

Vorig artikelRadio Nationaal zoekt talenten
Volgend artikelRPL-FM website brengt nu ook nieuws