Home Landelijke radio 100% NL Ronald Snoeijer Programma Directeur bij 100% NL

Ronald Snoeijer Programma Directeur bij 100% NL

Roland Snoeijer (37) wordt per 1 maart 2009 de nieuwe Programma Directeur van 100% NL. Hij volgt Ron Sterrenburg op, die stopt met zijn werkzaamheden bij 100% NL.

Op dit moment is Roland Snoeijer werkzaam bij Radio 10 Gold als Program Manager. Jean Kiekebosch volgt hem op bij Radio 10 Gold. Eerder werkte Snoeijer in soortgelijke functies met Radio 10 Gold en RTL FM. Ook was hij werkzaam voor onder meer Veronica en de AVRO.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: "Wij zijn zeer verheugd met de komst van Roland naar 100% NL. Hij zal het stokje overnemen van Ron Sterrenburg, die sinds maart vorig jaar verantwoordelijk is geweest voor de enorme groei van het nieuwe 100% NL. Dankzij Ron zag 100% NL haar luistercijfers verdriedubbelen. Een topprestatie in deze volle radiomarkt, waarvoor wij hem veel dank zijn verschuldigd.

Ron gaf echter enkele maanden geleden aan, dat hij zijn andere radio werkzaamheden niet meer kon combineren met de job van Programma Directeur bij 100% NL. We zijn toen gezamenlijk gaan zoeken naar een geschikte opvolger.

Met de komst van Roland Snoeijer naar 100% NL hebben wij deze gevonden. Roland beschikt over een schat aan ervaring en is ruim 20 jaar werkzaam in de radiowereld. Vanaf maart zal hij er 100% tegenaan gaan om 100% NL verder te laten groeien en uit te bouwen."