Home Landelijke radio RadioFreak zoekt nieuwsposters

RadioFreak zoekt nieuwsposters

RadioFreak.nl en RadioForum.nl groeien snel. In een jaar tijd is het aantal bezoekers van onze site verviervoudigd tot 700.000 pageviews per maand. Een extra stimulans dus om deze site zo actueel en professioneel te houden. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste radiofreaks die samen met ons op zoek willen gaan naar het laatste nieuws aan willen gaan!

Wat houdt nieuwsposten voor RadioFreak in?

Uiteraard moet je interesse hebben in radio. Je bezoekt regelmatig radiosites en bent op de hoogte van wat er speelt in radioland. Daarnaast ben je regelmatig beschikbaar en in staat om berichten te herschrijven. Daarnaast check je ook geruchten en zoek je het nieuws bij radiostations zelf.

Uiteraard willen we ook graag dat je meedenkt over RadioFreak in z’n geheel. Helaas kunnen we je geen geld bieden. Je werkt op vrijwillige basis mee aan de site. Je begeeft je natuurlijk wel in een club enthousiaste radiofreaks en maandelijks duizenden mensen die jouw berichten lezen.

Hoe kun je je aanmelden?

Stuur een mailtje naar webmaster@radiofreak.nl met daarin je motivering om met ons mee te werken. We sturen je dan een mailtje terug met twee berichtjes erin die we je vragen te herschrijven.