Home Landelijke radio Oud-programmamakers nog één keer op Stads Radio Rotterdam

Oud-programmamakers nog één keer op Stads Radio Rotterdam

Stads Radio Rotterdam houdt per 1 januari 2005 op met bestaan. Het huidig personeel heeft daarom besloten om oud-programmamakers vier dagen lang de kans te geven om hun programma’s nog één keer ten gehore te brengen. Vanaf maandag tot en met donderdag 30 december komen er daarom een hoop oude bekenden voorbij.

Mark van Dale, Maurice Scheerman, Jan Vleghaar, Marcel Strücker, Ron van der Steen en vele anderen nemen volgende week nog éénmaal plaats in de studio van Stads Radio Rotterdam. Andere bekende namen als Erwin van der Bliek en Rick Romijn kunnen er vanwege vakantieplannen iet bij aanwezig zijn, maar hebben wel iets ingesproken. Deze gesprekken zullen gedurende deze speciale week worden uitgezonden.

Op vrijdag 31 december neemt het huidig personeel het weer over van de oud-programmamakers en zullen ook zij voor het laatst op Stads Radio Rotterdam te horen zijn. Voor deze dag zijn er tevens speciale plannen in de maak, die later volgende week bekend zullen worden gemaakt. Vanaf 1 januari zal Showbizz NL een tijdelijke invulling geven aan de zender.