Home Landelijke radio Ochtendshow Q-music heet Je Dag is Goed

Ochtendshow Q-music heet Je Dag is Goed

‘Je Dag is Goed’, zo gaat de nieuwe ochtendshow van Jeroen van Inkel op Q-music heten. Vanaf aankomende donderdag is de dj dagelijks te horen op de zender die de frequenties van Noordzee FM overneemt. “Ik ging de plaatjes van dit moment missen”, zo verklaart Van Inkel zijn overstap van Radio Veronica naar Q-music. Bij zijn oude werkgever kon hij enkel muziek uit de jaren tachtig en negentig draaien. “Bij Q-music heb ik die beperking niet.” Maar ook andere factoren speelden mee. “Q-music heeft een betere ontvangst. De zenders zijn sterker. Radio Veronica is toch niet overal even goed te ontvangen.”

“Ik geloof wel in het format van Radio Veronica”, zo zei Van Inkel vanochtend in het tv-programma ‘Goedemorgen Nederland’. “Maar door de beperking in de muziek moest ik iedere dag met dezelfde zaag werken. En af en toe wil je ook wel eens een beitel gebruiken of een schroevendraaier.” De dj geeft ook toe vaak erg streng te zijn voor zichzelf. “Ik luister uitzendingen terug en dan geef ik mezelf een cijfer. En dat is niet altijd positief.”

Over zijn nieuwe programma is hij duidelijk. “Ik ben van plan een flinke klap uit te delen”. Vanaf 1 september dus te horen op Q-music tussen 06:00 en 09:00 uur.