Home Landelijke radio Kort radionieuws van dinsdag 24 december

Kort radionieuws van dinsdag 24 december

Sky Radio geeft dubbel jaarsalaris weg in 2003
Sky Radio start Tweede Kerstdag wederom met een actie. In navolging van de ‘Leef een jaar gratis’ actie eerder dit jaar, kunnen luisteraars ditmaal kans maken op een verdubbeling van hun jaarsalaris. Na de dure feestmaand een aanlokkelijke prijs voor iedereen met een lege of halfvolle portemonnee én een goed begin voor 2003.

Tot en met 19 januari laat Sky Radio iedere dag een artiestennaam horen. Luisteraars hoeven slechts de artiestennaam door te SMS’en om deel te nemen en kans te maken op een dubbel jaarsalaris. Iedere dag zal Sky Radio vier finalisten loten. Aan het eind van de actie zullen alle finalisten een creatieve opdracht moeten uitvoeren om kans te maken op de hoofdprijs.

Marathonuitzending bij Radio Berkelstad
De medewerkers van Radio Berkelstad in Borculo gaan in de eerste maand van 2003, niet voor de eerste keer, een flinke uitdaging aan. Zij willen proberen 48 uur ‘non-stop’ uit te zenden.

De marathonuitzending, die wordt gehouden in een café-restaurant en begint vrijdagavond 17 januari om zes uur tot zondagavond 19 januari zes uur. Liefhebbers van Radio Berkelstad zijn gedurende de ‘marathon’ van harte welkom in het café-restaurant. Veel programmamakers van Radio Berkelstad verlenen hun medewerking aan de 48-uurs uitzending. De omroep is zowel op de kabel (88.5) als via de ether (106.0 FM) in Borculo te beluisteren.