Home Landelijke radio Kort radio nieuws van woensdag 27 maart

Kort radio nieuws van woensdag 27 maart

Sylvana verlengt contract bij Noordzee
RTL 4 presentatrice Sylvana Simons heeft haar contract met Noordzee FM met een jaar verlengd. Sylvana zal bij Noordzee FM al haar aandacht gaan richten op het programma Sylvana’s Soul dat vanaf 5 april iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 24.00 uur te beluisteren zal zijn op Noordzee FM. Het programma verschuift hiermee van de zaterdagavond naar de vrijdagavond. Sylvana brengt in Sylvana’s Soul funk, r&b, hip-hop, disco, en soulmuziek vanaf 1960 tot nu. Met de komst van Sylvana’s Soul naar de vrijdagavond schuift het programma 80’s Flashback door naar 19.00 uur.
Garbage live op 3FM
11 april aanstaande speelt Garbage een concert in Nederland in de Heineken Music Hall. En op datzelfde moment is dat concert live te horen op 3FM. Op het moment dat Garbage gaat spelen, maakt Claudia plaats om live door te schakelen naar de Heineken Music Hall. De twee uur voorafgaand aan het concert zal Garbage niet onderuit hangen in de backstage bar, maar telefonisch mee presenteren met Isabelle.
Veronica terug via de Astra
Veronica is weer via de Astra-satelliet op 19.2 graden Oost te horen, althans je hoort alleen fluittoon op 12.574 GHz (H), symbolrate: 22.000 en FEC: 5/6, A-PID: 239. Het signaal wordt in het Nederlandse Canal Digitaal-pakket ongecodeerd uitgezonden. De eerste uitzendingen van Veronica op de kabel zullen maandagavond starten. bron: radio.nl