Home Landelijke radio Gordon wordt geen dj bij Q-music

Gordon wordt geen dj bij Q-music

Gordon verlaat Noordzee FM en zal niet aan de slag gaan als dj bij Q Music, zo laat het managment van de presentator en zanger vanmiddag weten. Gordon heeft zelf gekozen voor een andere carrière en is dus niet ontslagen zoals het gerucht ging. Hij kijkt met veel plezier terug op 2,5 jaar ochtendradio voor deze zender, maar gelet op zijn andere drukke werkzaamheden en zijn toekomstplannen, valt een ochtendshow hiermee niet meer te combineren.

“Dit hele medialandschap is nu eenmaal aan verandering toe en ik ook. 2,5 Jaar een ontbijtshow presenteren gaat je niet in je koude kleren zitten en ik sta te trappelen om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bovendien wijzigt de zender in format per 1 september en zou het toch al het moment geweest zijn om iets anders te gaan doen,” aldus Gordon.

Gordon begon zijn radiocarierre als vervanger van Edwin Evers op Radio 538, waar hij vervolgens een eigen weekendshow kreeg. In februari 2003 maakte hij de overstap naar Noordzee FM om daar een ochtendprogramma te presenteren. Het gerucht ging dat de presentator terug zou keren naar Radio 538, maar dat wordt tot op heden ontkend.