Nieuwslezeres Fien Vermeulen (29) van Q-music heeft een boek geschreven over haar ervaringen. Op haar 21e kreeg ze lymfeklierkanker. In september komt haar boek daarover uit, dat heet ‘Het regent zonnestralen’.

“Ik vind het zo onwijs spannend, wat was het een mega project. Bijna 7 jaar heb ik erover gedaan om eraan te gaan beginnen, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb”, zegt ze erover. “Ik ben zó benieuwd wat jullie er van vinden, het liefst zou ik ‘m aan jullie allemaal komen voorlezen.”

Fien was van het najaar van 2018 tot september 2019 de vaste nieuwslezer in het middagprogramma van Domien Verschuuren. Tegenwoordig leest ze het nieuws tijdens de ‘office hours’, tussen 10:00 en 16:00 uur.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mega smile want: de covershoot van mijn boek was vanochtend! Ik vind het zo onwijs spannend, wat was het een mega project. Bijna 7 jaar heb ik erover gedaan om eraan te gaan beginnen, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het Regent Zonnestralen gaat het heten, half september ligt ‘ie in de winkels ? Ik ben zó benieuwd wat jullie er van vinden, het liefst zou ik ‘m aan jullie allemaal komen voorlezen haha. Bijzonder is, dat de foto gemaakt is door dezelfde fotograaf die mijn kale bolletje al die jaren geleden heeft gekiekt. Mooie ronde circel. Nu lekker naar Den Bosch om dit moment even te vieren! Happy day? #hetregentzonnestralen #fienfamilie #hijkomteraan #SPANNEND

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Foto: Youtube / KWF Kankerbestrijding