Home Landelijke radio Bert van Lent naar KXradio

Bert van Lent naar KXradio

Bert van Lent is vanaf aanstaande zondag te horen op KXradio met zijn wekelijkse programma ‘The House of Jack’. In dit programma zal Bert zijn eigen favoriete muziek gaan draaien. “Er zal wel veel aandacht zijn voor muziek van voor 1980, want dat vind ik nog steeds een periode waar onwijs veel goeie muziek is gemaakt”, aldus Bert.

Bert van Lent draaide in het verleden voor radiostations als Betuwe Radio en Dijkland FM. Echte bekendheid kreeg hij toen hij de overstap maakte naar 100%NL en daar al weer snel ontslagen werd. Na het noemen van het telefoonnummer van een vrouwelijke dj-collega en de oproep om zoveel mogelijk naar dit nummer te bellen, was hij al snel niet meer te horen op deze zender.

Zender coördinator Rob Stenders van KXradio zegt daarvan geleerd te hebben. “We vinden het te gek dat Bert bij ons een programma komt maken. We hebben wel de deal gemaakt dat als hij ook onze telefoonnummers gaat roepen op de zender, we allemaal een gloednieuwe telefoon, abonnement én een jaar lang gratis bellen van hem krijgen”, aldus Rob.

Bert start aanstaande zondag zijn programma vanuit de nieuwe studio van de internetzender om 17:00 uur.

Vorig artikelConcert Norah Jones vanavond op Radio 2
Volgend artikelTijs van den Brink biedt excuses aan Gay Krant-hoofdredacteur aan