Home Landelijke radio 4daagseradio morgen van start bij 7 omroepen

4daagseradio morgen van start bij 7 omroepen

De meer dan 50 medewerkers van de zeven deelnemende omroepen aan 4daagseradio zijn klaar voor de start van de 4daagse in Nijmegen. De uitzendingen starten morgenmiddag om 12:00 uur met een speciale openingsuitzending en zal vanaf dat moment via negen etherfrequenties, zeven kabelfrequenties en via de livestream overal ter wereld te beluisteren zijn tot en met vrijdagavond 00:00 uur.

In de openingsuitzending is onder andere zanger Paul de Graaf te gast die de nieuwe versie van zijn 4daagselied ‘Stappen (4dagen lang)’ komt presenteren. Ook dit jaar zendt 4daagseradio de 4daagsemis weer integraal uit. Dit gebeurt op zondagochtend vanaf 10:00 uur live vanuit de Sint Stevenskerk in Nijmegen. Zondagmiddag ontvangen we op een gezellig terras diverse gasten waaronder een loper die voor de 60e keer meedoet en Ronnie Tober die voor het goede doel gaat meelopen.

Daarnaast wordt op maandagavond live verslag gedaan van de vlaggenparade, op donderdag van de brugslag in Cuijk en is de zender live bij de intocht op de Via Gladiola. Daarnaast zijn er iedere avond live-impressies vanaf de grootste 4daagsecamping en vanuit het centrum.

De technici zullen in zeven dagen tijd op meer dan vijftien verschillende locaties de uitzendingen van 4daagseradio verzorgen.