Home Landelijke radio Winnares Junior Songfestival krijgt programma op Efteling Radio

Winnares Junior Songfestival krijgt programma op Efteling Radio


De 14-jarige Rachel Traets krijgt vanaf 30 september een eigen programma op Efteling Radio. De winnares van het Junior Songfestival 2011 zal om de week op zondagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur op de kinderzender te horen zijn. In haar programma gaat Rachel in op de actualiteit van de dag en vertelt ze over haar favoriete muziek, mode, films en televisieprogramma's. De uitzending wordt de woensdagmiddag erna herhaald.

Rachel komt uit het Brabantse Wouw. In 2011 won zij het Junior Songfestival met het liedje 'Ik ben een Teenager' en werd ze 2e tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië. Dit jaar volgde het nummer 'Never nooit', dat ook de titelsong was van de film Tony 10. Op 28 september verschijnt Rachels nieuwe single 'Knockout'.

"Ik vind het onwijs gaaf om een eigen programma op Efteling Radio te maken", zegt Rachel. "Ik heb nog nooit eerder een radioprogramma gepresenteerd en ben ontzettend enthousiast. Ik vind het natuurlijk ook heel spannend. Ik mag alles zelf bepalen, de onderwerpen uitkiezen en mijn favoriete hits laten horen natuurlijk. Ik heb er zin in!"

Vorig artikelZenders op zendmast Hoogersmilde komende nacht in gebruik genomen
Volgend artikelOverijssel bezuinigt een half miljoen euro op RTV Oost