Home Landelijke radio Weekend Rick verdwijnt van Radio 538

Weekend Rick verdwijnt van Radio 538

Radio 538 stopt eind deze maand met ‘Weekend Rick’. Het weekendprogramma van Rick van Velthuysen is 28 oktober voor het laatste de horen op de zender. Welk programma er voor in de plaats komt is nog niet duidelijk.

In eerste instantie zou ‘Weekend Rick’ al in augustus verdwijnen van de zender. Jeroen Nieuwenuize zou het tijdslot overnemen, maar dit ging uiteindelijk op het laatste moment niet door. Nieuwenhuize zou volgens geruchten hebben bedankt voor een weekendprogramma. Inmiddels wordt er ook gezegd dat hij het programma toch gaat doen, samen met sidekick Mijke Marsman. Dit is alleen niet officieel bevestigd.

Nu zal ‘Weekend Rick’ dus alsnog stoppen. Rick van Velthuysen blijft wel te horen met ‘MiddenInDeNachtRick’, een programma waar de laatste maanden ook al veel om te doen is geweest. Erik-Jan Rosendahl verdween bij het programma na een beslissing van bovenaf en sindsdien voeren luisteraars continu actie voor de terugkeer van de side-kick. Tevens is het nachtprogramma genomineerd voor de Gouden Radioring.

Vorig artikelRTV Noord-Holland vernieuwt nieuwsuitzendingen
Volgend artikelArjan Snijders schrijft ‘onthullend’ boek over Veronica