Home Landelijke radio Veiling kavel A7 start in april

Veiling kavel A7 start in april

De veiling voor de kavels A7, B38 en C08 start in april en sluit op 15 mei. Dit heeft het Agentschap Telecom bekend gemaakt. Momenteel is de voorbereidingsprocedure gestart en kan er een zienswijze worden ingediend over het ontwerp-bekendmakingsbesluit en de voorwaarde van de vergunning.

Deze zienswijze kan tot 8 april worden ingediend en dan worden op uiterlijk 15 april het aangepaste besluit en de definitieve vergunning vastgesteld. Dan start ook de aanvraagprocedure voor de kavels en die sluit op 15 mei om 14:00 uur.

Bij de veiling kunnen aanvragers een bod uitbrengen op het kavel. Mochten er meerdere partijen een gelijk bod hebben uitgebracht dan wordt gekeken naar het eerste aanvullende bod wat ook bij de aanvraag is gedaan. Mochten die ook gelijk zijn dan wordt gekeken naar het tweede, derde of vierde aanvullende bod.

Na de veiling moeten de kavels zo snel mogelijk on air. De vergunning loopt tot 31 augustus 2017. Het kavel voor een commercieel radiostation wordt al sinds 2009 niet meer gebruikt. Toen werd de vergunning van Arrow Classic Rock ingetrokken. In 2011 lukte het niet om het kavel te verdelen.

Ruud Poeze heeft al aangegeven een bod te gaan doen op kavel A7 om er een sportzender op te starten.

Vorig artikelRadiozenders uit de lucht door werkzaamheden aan zendmast Roermond
Volgend artikelLuc van Rooij opnieuw uit de running