Home Landelijke radio Stichting verenigde-Online Radiostations breidt uit

Stichting verenigde-Online Radiostations breidt uit


De online radiostations DeepFM, Talentradio.nl en Werken.fm hebben zich de afgelopen week aangesloten bij de Stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR). De stichting werd dit voorjaar opgericht door Traffic Radio en Pinguinradio, met als doel om de internet radiomarkt verder te professionaliseren.

“Wij zijn blij dat ook DeepFM, Talentradio.nl en Werken.fm zich hebben aangesloten bij de v-OR. Dit bevestigt de behoefte die er is aan onze stichting. De afgelopen tijd hebben we vanuit het bestuur van de v-OR ook met verschillende marktpartijen oriënterende gesprekken gevoerd. Ook hier werd het initiatief van de v-OR zeer positief ontvangen. Uit deze gesprekken kwamen twee punten naar voren; internetradio heeft de toekomst en er is op dit gebied eigenlijk nog niets geregeld. Een schone taak voor onze stichting dus”, aldus v-ORzitter Lars Schotanus.

De stichting v-OR is er speciaal voor en door online radiostations in Nederland. Ieder online radiostation dat uitsluitend via internet te beluisteren, en niet in het bezit is van een AM of FM frequentie, kan zich aansluiten bij de v-OR.