Home Landelijke radio Stadsradio Rotterdam even terug tijdens Camping Rotterdam

Stadsradio Rotterdam even terug tijdens Camping Rotterdam


Stadsradio Rotterdam komt even terug. Van 14 tot en met 17 juli is de lokale omroep uit de jaren 90 te horen via een evenementenfrequentie op Caming Rotterdam. "Ik mis Stadsradio Rotterdam nog dagelijks en met mij vele ex-collega's", zegt Rene Buijse, oud programmaker van de omroep.

"Camping Rotterdam verdient een echt eigen radiostation en dan natuurlijk wel het beste radiostation. Dus om het plezier en de gezelligheid nog meer glans te geven en om Marja nog mooier te laten klinken komt Stads ‘Camping’ Radio Rotterdam weer tot leven!"

Camping Rotterdam is een evenement waarbij het Sidelingepark wordt omgetoverd tot grote camping. "Van heinde en verre komen de oud dj's naar Rotterdam Overschien om met een vleugje nostalgie hun programma's te presenteren", zegt Buijse. "Maar ook speciale Camping Rotterdam programma's over bijvoorbeeld de sterren die de Camping ieder jaar weer veelvuldig bezoeken. Ronald van der Geer, Anne Marie Vis, Wim de Boek, Jan Vleghaar, Ronald van der Meijden, Emile van Schayk, Eric Holzhauer, ik zei de gek en nog vele anderen zijn weer te horen in Overschie en via internet."

Vorig artikelID&T ging bijna failliet door Slam!FM
Volgend artikelNederlandse Eiwerp Federatie boos over NK eiwerpen bij Q-music