Home Landelijke radio Ruud de Wild met caravan door Frankrijk

Ruud de Wild met caravan door Frankrijk


Ruud de Wild doopt volgende week de Franse Route du Soleil om in Ruud du Soleil. Tot en met vrijdag 16 juli zendt De Wild elke dag live uit vanuit de Q-caravan.

Maandag start hij bij grensovergang Hazeldonk, daarna trekt de deejay verder langs onder andere een wijnboerderij beheerd door landgenoten, het ANWB steunpunt in Lyon, camping La Sirene in Argelès Sur Mer en eindigt hij in Lloret de Mar.
 
De Wild: "Ik heb altijd al eens met een caravan de Route du Soleil willen rijden. En nu ga ik er nog live uitzenden ook. Dit jaar hebben we de bekendste vakantieroute door Europa omgedoopt tot Ruud du Soleil. Elke dag ontmoet ik landgenoten op hun vakantie en praten we over kamperen, wijn, de Tour de France, het Oranje-gevoel en wat te doen tegen een kater. En we spelen het spelletje ‘Tank het wel, tank het niet’ met vakantiegangers die we onderweg passeren. Ik ben gewoon heel benieuwd waar en hoe ik onze landgenoten allemaal tegenkom langs de route."

Naast de live-uitzending van Ruud du Soleil, verschijnt er deze week ook een verzamel-cd onder dezelfde titel met verschillende zomerhits.

Vorig artikel100%NL op de kabel in Noord-oost Brabant
Volgend artikelRadio 538 op Museumplein tijdens finale