Home Regionale radio Rick van Velthuysen deze zomer vier keer bij NH Radio

Rick van Velthuysen deze zomer vier keer bij NH Radio

Rick van Velthuysen
Rick van Velthuysen is vanaf komend weekend vier zaterdagen te horen op de regionale zender NH Radio met het programma ZomerRick. Daarin draait hij twee uur lang muzikale en zomerse herinneringen van luisteraars.
Tot eind 2016 was Van Velthuysen te horen op Radio Veronica. Hier maakte hij sinds 2009 verschillende periodes de ochtendshow en heeft hij een programma in het weekend. Voor zijn overstap naar Veronica was hij sinds 1992 werkzaam voor Radio 538. Hier was hij te horen met ‘MiddagRick’, ‘Midden in de N8Rick’ en ‘Weekend Rick’. Na het vertrek bij Radio Veronica begon hij begin deze maand bij Traffic Radio.

NH Radio stationmanager Arjan Snijders kijkt uit naar de samenwerking: “Rick is een vakman en zorgt voor de juiste energie op de zaterdag. Muziek- en nieuwszenders zijn er al voldoende in Nederland, met NH Radio vertellen wij echte verhalen waarmee we luisteraars raken.”

Rick van Velthuysen: “In de afgelopen periode heb ik op mijn gemak kunnen nagaan wat ik in de voorbije drie decennia allemaal op de radio heb uitgespookt, ik heb geleerd mijn traditionele denken over radio overboord te zetten. Een ontspannen gesprek bij NH Radio resulteert nu in een leuke en evenzo verrassende zomerklus.”

Rick van Velthuysen is te horen op NH Radio van 13:00 uur – 15:00 uur op zaterdag 24 juni, zaterdag 01 juli, zaterdag 08 juli en zaterdag 15 juli.

Vorig artikelQmusic week lang in het teken van het ‘Foute Uur’
Volgend artikelLuistercijfers april-mei: weinig verschuivingen