Home Landelijke radio Programmering Q-music rommelt nog steeds

Programmering Q-music rommelt nog steeds


Er is nog steeds onduidelijkheid over hoe de programmering van Q-music er precies uit komt te zien. De laatste tijd zijn er veel wijzigingen uitgevoerd, maar nog steeds lijkt de huidige programmering niet defenitief. Zo is bijvoorbeeld niet duidelijk hoe de ochtendshow er op termijn uitziet. Mogelijk verdwijnen er ook dj's bij het station.

 

Momenteel doen Mattie Valk en Jeroen Kijk in de Vegte samen de 'Goeiemorgenshow'. Kristel van Eijk keert sowieso niet meer terug in de ochtend en is nu 's avonds laat te beluisteren. Er zijn nog steeds bronnen die laten weten dat het de bedoeling is dat Wietze de Jager samen met Mattie Valk de ochtend gaat doen. Momenteel heeft De Jager geen plek in de programmering.

 

In het weekend vullen Joep Roelofsen en Eva Koreman nu de avond in. Daarnaast wisselen ze elkaar af in de nacht tussen 0:00 en 3:00 uur. Martijn Kolkman, die doordeweeks tussen 21:00 en 0:00 uur te horen was, zou volgens bronnen ook naar het weekend verhuizen. Hij heeft momenteel echter geen plek in de programmering gekregen. Er gaan geruchten dat hij een arbeidsconflict heeft met zijn werkgever.

 

Q-music reageert nog steeds niet op de geruchten die er zijn. Ook geeft het station niet aan hoe de programmering er nu uiteindelijk uit komt te zien.

Vorig artikelOnline radiostations verenigen zich in v-OR
Volgend artikelMattie en Wietze in de ochtend, Jeroen Kijk in de Vegte weg bij Q-music