Home Landelijke radio Jeroen Kijk in de Vegte sluit programma met Ruud de Wild niet...

Jeroen Kijk in de Vegte sluit programma met Ruud de Wild niet uit

Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte sluit niet uit dat hij nog ooit een programma gaat maken met Ruud de Wild. “Het zou best kunnen. En ik merk ook wel dat als ik het programma van Wouter van der Goes op Radio 2 overneem en ik kom daarvoor even bij Ruud in de uitzending, dat er wel wat gebeurd. Dat gaat nooit weg en is heel leuk”, zegt de dj van Radio 2 in de vlog van nieuwslezer Matijn Nijhuis.

Ruud de Wild was tussen 1999 en 2004 te horen op 3FM in de middag. Sander de Heer en Jeroen Kijk in de Vegte waren zijn sidekicks. Jeroen wordt daar nog vaak op aangesproken. “Ik denk dat we ook trots en zuinig moeten zijn op wat we bij 3FM gedaan hebben in die tijd. En dat we dat niet teveel moeten oprakelen. Maar ik ben er erg trots op dat er nog steeds mensen naar mij toekomen die daarover beginnen.”

Interviewprogramma

Naar een commerciële zender ziet hij zichzelf niet zo snel meer gaan. “Ik heb het heel erg naar m’n zin bij Radio 2. Ik vind het ook leuk om programma’s te maken die ergens over gaan. En dat is bij de commerciëlen wel minder. Ik ben nog nooit zo thuis geweest qua radio als hier.” Wel zou hij nog een interviewprogramma op de radio willen maken. “Op Radio 2 zijn het vooral nog korte gesprekken. Maar zoals dat op NPO Radio 1 nog weleens is met lange interviewprogramma’s, dat zou ik wel willen.”

Eerder zei de dj ook dat hij niet per se een dagelijks programma meer hoeft.

Vorig artikelEdwin Evers weet nog niet of hij stopt bij 538
Volgend artikelLuistercijfers januari-februari: Radio 2 blijft marktleider