Home Landelijke radio Jan van Vegchel nieuwe Hoofdredacteur RTV West

Jan van Vegchel nieuwe Hoofdredacteur RTV West

De 44-jarige Jan van Vegchel is per 1 juni benoemd tot Hoofdredacteur van de regionale omroep RTV West. Zijn komst betekent voor de omroep een verdere versterking van haar positie in Zuid Holland-Noord. De nieuwe hoofdredacteur heeft volgens RTV West brede ervaring opgedaan op journalistiek gebied en in redactiemanagement ondermeer als chef redactie binnenland bij het Algemeen Nederlands Persbureau. In die laatste functie zit hij nu nog.

“Zijn ervaring en persoonlijkheid en het gegeven dat hij woonachtig is in het uitzendgebied maken Van Vegchel de juiste man voor de functie van Hoofdredacteur van Omroep West”, laat de regionale omroep weten. “In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor het redactionele beleid van alle media van de regionale omroep: radio West, tv West, Westtext en Westonline.nl.”

“Met Van Vegchel halen we een zeer kundig journalistiek manager en ervaren redactiechef in huis. Daarmee zullen we onze positie als dé omroep voor Zuid-Holland Noord zeker verder kunnen versterken”, aldus Gerard Milo, directeur Omroep West.

Vorig artikelJan Smit presenteert vrijdag ochtendshow 3FM
Volgend artikelCaz! stopt met nachtelijke belspellen