Home Landelijke radio Jan de Hoop eenmalig terug op de radio

Jan de Hoop eenmalig terug op de radio

Jan de Hoop is eind deze maand weer een keer op de radio te horen. De presentator van het RTL Nieuws is zaterdag 19 juli samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen op Kermis FM, de evenementenzender van de Tilburgse Kermis. De Hoop was vroeger te horen op zeezender Radio Mi Amigo. Op de kermis maakt hij het middagmagazine T-Time. Ook Jeroen Latijnhouwers (RTL Nieuws), Fleur Wallenburg (NOS op 3), Arijan van Bavel (alias Adje) en Matijn Nijhuis (NOS) nemen een uitzending voor hun rekening.

Daarnaast komen er ook verschillende landelijke dj's. Lindo Duvall (Radio Veronica), Astrid de Jong (Radio 1, Radio 2, Radio 6 Soul & Jazz), Mark van der Molen (Radio Veronica), Marijke Roskam (BNR), Mustafa Marghadi (NOS) en Rob Stenders (3FM) komen een programma maken op de zender, die ook landelijk op tv te volgen is.

De Tilburgse kermis is een van de grootste evenementen van Nederland met jaarlijks 1,5 miljoen bezoekers. Kermis FM zendt dit jaar voor de zesde keer uit en heeft ook oog voor nieuw talent. Desmond Baidjoe (Radio 538), Rein van Haaren (Glow FM), Vera Siemons (Radio 1), Michiel Jurrjens (Q-Music) en Tjitse Leemhuis (3FM) zijn daarom ook in de programmering te vinden.

Op vrijdag 25 juli zijn Corné Klijn en Fred Siebelink te horen met een programma dat ook wordt uitgezonden op Sterren.nl. Thomas van Vliet, coördinator Radio van Kermis FM, is blij met de line-up. "We hebben geprobeerd een horizontale programmering te maken die gevormd is met oude rotten in ‘t vak en jong talent: met dj’s die de kermis op hun duimpje kennen en dj’s voor wie het juist allemaal nieuw is."