Home Landelijke radio Edwin Evers maakt 538-lunchprogramma vanaf Olympische Spelen

Edwin Evers maakt 538-lunchprogramma vanaf Olympische Spelen


Edwin Evers is in augustus live te horen vanaf de Olympische Spelen. Dit keer is er alleen voor gekozen om niet in de ochtend uit te zenden, maar een lunchprogramma te maken. Terwijl Tim Klijn vanuit Nederland de ochtendshow presenteert, zijn Edwin Evers en zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn van 28 juli tot en met 11 augustus vanaf 12:00 uur te horen vanuit het Holland Heineken House Londen. Ook in het weekend, tussen 12:00 en 15:00 uur.

 

Het vaste team van 'Evers Staat Op' is speciaal voor de Olympische Spelen weer uitgebreid met Peter Heerschop en Viggo Waas. Daarnaast komen er heel veel artiesten langs in de studio. Onder meer de 3JS, Guus Meeuwis, Jan Smit, VanVelzen, Jeroen van der Boom, Waylon, Gers Pardoel en Glennis Grace hebben al toegezegd.

 

Voor de gelegenheid krijgt 'Evers Staat Op' ook een dagelijkse uitzending op TV 538. Vanaf 7:00 uur 's ochtends zijn de leukste fragmenten van de dag ervoor terug te zien. Op zondagochtend is er vanaf 10:00 uur een Olympische weekoverzicht.

 

Radio 538 is niet de enige radiozender die live uitzendt vanaf de Olympische Spelen. Recht tegenover Edwin Evers is Rob Stenders te horen op 3FM. De Radio 1 Sportzomer komt ook vanuit Londen tijdens de Spelen.

Vorig artikelEfteling Radio even terug in de ether
Volgend artikel3FM vanaf Concert at Sea, Awakenings en Rock Werchter