Met een filmpje op zijn Twitter neemt Bram Krikke zijn collega-dj’s Wilfred Genee en Ruud de Wild op de hak. Het spotje is een knipoog naar de kritiek van beide dj’s op de Gouden RadioRing. Ruud boycot de radioprijs, Wilfred vindt dat de RadioRing ‘voorbij is’ als Bram Krikke de prijs wint.

Bram is met zijn programma ‘Club Ondersteboven’ genomineerd voor de ‘Ring’. In het nepfilmpje is Ruud de Wild te zien die een trampoline opbouwt. Wilfred Genee rent snel naar de trampoline toe, met Gerard Ekdom op de achtergrond. Plots wordt Wilfred ingehaald door Bram. Teleurgesteld kijkt hij toe. “Wen er maar aan”, staat er vervolgens geschreven, terwijl Bram op de trampoline springt:

Boycot

Ruud de Wild wil niet meedoen aan de RadioRing. “Een prijs winnen over de rug van de luisteraars, dat vind ik zo gênant. Alleen maar voor je eigen focking ego. Ik doe er niet aan mee”, zei hij eerder.

Bram Krikke won vorig jaar al de Zilveren Radioster en liet daarmee Wilfred Genee en Edwin Evers achter zich. Krikke noemde dat toen zelf al het failliet van de RadioRing. “Ik heb heel veel te danken aan mijn online fans, die zo massaal gestemd hebben. Dus dat heeft het allemaal tot een succes weten te brengen.”

Nu maakt Bram dus met zijn programma kans op de Gouden RadioRing.

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.