Home Landelijke radio BNN gooit programma op Radio 1 om

BNN gooit programma op Radio 1 om

BNN start met een nieuw programma op Radio 1. Aanstaande maandag vervangt ‘BNN Today’ het programma ‘BNN United’. BNN today gaat over het nieuws van de dag en wordt gepresenteerd door Willemijn Veenhoven. Het programma is er elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 21:00 uur tot 22:00 uur op Radio 1.

BNN Today start met een uitgebreid nieuwsoverzicht, in samenwerking met de redactie van NOS Headlines. Eerder al maakte NOS Headlines-eindredacteur Gerard de Kloet bekend dat de samenwerking er zou komen.

Verder iedere dag: Exit Holland. In dit item vertellen jongeren die Nederland hebben verlaten over opvallende ontwikkelingen in hun nieuwe thuisland. BNN Today sluit iedere avond af met een live-verslag van een event dat op dat moment aan de gang is; van een première tot aan de start van de ramadan. Verder wil BNN Today graag weten wat voor de luisteraar het nieuws van de dag is.

Verschillende sidekicks nemen plaats naast presentatrice Willemijn Veenhoven. Rob Wijnberg (NRC Next), Leon Verdonschot (VARA/Nieuwe Revu), Rutger Castricum (GeenStijl), Regina Romeijn (NCRV) en Nabil Aoulad Ayad (cabaretier) geven hun visie over wat er afspeelt in de wereld.

Vorig artikelBNR gaat in de fout bij Defensie
Volgend artikelKabinet wil meer vrijheid in de ether