Home Landelijke radio Beatles vs. Stones Dag morgen op Radio 2

Beatles vs. Stones Dag morgen op Radio 2

Radio 2 staat morgen in het teken van twee van de belangrijkste bands uit de popgeschiedenis: The Beatles en The Rolling Stones. Het radiostation wil uitzoeken welke van deze twee bands nu beter is.

De 'Beatles vs. Stones Dag' begint om 6:00 uur Elk uur staan twee hits, één van elke band tegenover elkaar. Luisteraars kiezen hun favoriet en die wordt gedraaid. Tussen 19:00 en 20:00 maakt Bert Haandrikman bekend welke van de twee bands het populairste is. Daarnaast zijn de hele dag verhalen en gesprekken over de bands te horen.
 
"The Beatles is na 50 jaar nog steeds de populairste popgroep ter wereld met de meest verkochte platen en de meeste nummer-1 hits. De band was van 1960 tot 1970 actief. The Rolling Stones uit London doet niet veel onder met hun platen en hits. Het legendarische optreden op 8 augustus 1964 in het Kurhaus in Scheveningen was voor de Rolling Stones de eerste kennismaking met Nederland. The Beatles bezocht ons maar een keer. Het bezoek staat velen nog scherp op het netvlies. Niet alleen het optreden in Blokker, maar ook de beelden van de rondvaart door de Amsterdamse grachten zijn legendarisch", aldus Radio 2.

Vorig artikelNacht van de Straatmuzikant op 3FM
Volgend artikel3FM dit weekend live vanaf Pinkpop