Home Landelijke radio 3FM Serious Request te volgen via 101.TV en NPO 3

3FM Serious Request te volgen via 101.TV en NPO 3

3FM Serious Request is ook dit jaar weer uitgebreid te volgen op televisie. Sowieso zendt 101.TV 24 uur per dag de belevenissen van Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabbering in het Glazen Huis uit, maar daarnaast zijn er ook dagelijkse uitzendingen op NPO 3.

Sophie Hilbrand presenteert elke avond om 19:30 uur een talkshow van 50 minuten rond de actie. Tim Hofman is dit jaar de side-kick van Hilbrand; hij neemt dat stokje over van Sander Lantinga. In het programma komen gasten langs en zijn diverse reportages te zien.

BNN over het programma: "Lex Uiting is de enige echte Limburger in onze gelederen en trekt de provincie in. In ‘Lex & de Limbo’s’ gaat hij op zoek naar typisch Limburgse talenten en probeert daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Ook zijn Nathan de Vries (BNN/101.TV) en Emma Wortelboer (101.TV) van de partij. Nathan spreekt in de trein met mensen die op weg zijn naar Heerlen om een bezoekje te brengen aan het Glazen Huis. Emma doet het juist andersom, zij brengt ’s nachts bezoekers terug naar huis, het station of de club."

Tijdens de eerste uitzending, morgenavond, worden de drie dj's opgesloten in het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen. Daarmee gaat 3FM Serious Request officieel van start.