Home Landelijke radio 3FM Serious Request: Coen Swijnenberg liftend door Europa

3FM Serious Request: Coen Swijnenberg liftend door Europa

Coen Swijnenberg gaat tijdens '3FM Serious Request' liftend een tocht maken langs alle glazen huizen. Zokn tocht begint in bij het Glazen Huis in Den Haag, waarna hij via Leuven in België en Geneve in Zwiterslandzes dagen later weer aankomt in Den Haag.

Tijdens de tocht zal Coen een emmer gevuld met 15 liter water meenemen. Doel is om uiteindelijk met verlies van zo min mogelijk water terug te keren in Den Haag. Mocht de dj zijn water toch verliezen onderweg moet hij terug naar het Glazen Huis in Den Haag om zijn emmer bij te vullen. Luisteraars kunnen sponsoren per liter die heelhuids terugkomt in Den Haag.

"Het wordt een helse klus! Het kan natuurlijk zijn dat ik water verlies, of erger, dat de emmer omvalt. Als ik bijna in Geneve zit en de emmer gaat om moet ik weer helemaal terug naar Den Haag. Liftend! Waar begin ik aan? Maar alles voor het goede doel. Ogen dicht en gáán!" aldus Coen Swijnenberg op zijn weblog.

Vorig jaar deed Claudia een soortgelijke actie. Toen liep zei met een kerstezel van Leuven naar Utrecht om zoveel mogelijk geld binnen te halen.

 

Vorig artikelRTV Dordrecht behoudt zendmachting
Volgend artikel3FM Serious Request: Willem-Alexander sluit deur Glazen Huis