Home Landelijke radio 3FM-dj’s het land in voor Serious Request

3FM-dj’s het land in voor Serious Request

3FM heeft bekend gemaakt wat alle dj's gaan doen tijdens Serious Request. Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt gaan, zoals gisteren bekend werd gemaakt, het Glazen Huis in. De overige dj's halen geld op in het land.

Michiel Veenstra zal dit jaar met de Suprisetruck door Nederland rijden. In de truck zit elke dag een mysteryguest en er zijn live optredens. Veenstra gaat met de truck naar Breda, Enschede, Utrecht, Leeuwarden, Joure en Groningen.

Nieuw dit jaar is het Collectebusje. Paul Rabbering rijdt hiermee door het land en draait betaald verzoekplaatjes. Het is nog niet bekend waar in het land het busje te vinden zal zijn.Ook Coen Swijnenberg gaat het land door en wel als levende Kerstkaart. Hij bezorgt op die manier betaald Kerstgroeten. Zijn collega Sander Lantinga gaat samen Filemon Wesselink vervelende klusjes opknappen.

Miranda van Holland doet dit jaar verslag van de huiskamerconcerten die worden geveild. Kristel van Eijck doet mee aan de masterclasses waar je op kunt bieden. Rudy Mackay doet verslag van de acties die door luisteraars in het land op touw worden gezet.

Roosmarijn Reijmer en Timur Perlin blijven zeven dagen lang in de buurt van het Glazen Huis. Roosmarijn doet verslag van de gebeurtenissen op de Grote Markt. Timur Perlin verzorgt de de Headlines op televisie.

Klaas van Kruistum doet dit jaar verslag vanuit het callcenter waar vrijwilligers de telefoon aannemen. Domien Verschuuren en Bart Arens werken een weekje bij NOS Headlines. Zij brengen dagelijks de Serious Request updates met nieuws en hoogtepunten.

Eric Corton en Paul Rabbering komen daarnaast regelmatig langs in het Glazen Huis om verslag te doen van de reizen die zij hebben gemaakt. Eric ging naar Sierra Leone en Burkina Fasso, Paul Rabbering naar Sumatra om te zien wat de gevolgen zijn van malaria. Eric Corton zal tevens de presentatie verzorgen van het slot van Serious Request op Kerstavond.

Vorig artikelBeste Noord-Hollandse muziek op Radio Noord-Holland
Volgend artikelArrow besteedt reclameverkoop uit aan E Power