Home Landelijke radio 3FM dit weekend vanaf Concert At Sea en Down The Rabbit Hole

3FM dit weekend vanaf Concert At Sea en Down The Rabbit Hole

3FM doet dit weekend verslag van twee verschillende festival. De afgelopen weken stond de publieke popzender al op Pinkpop en Beste Kept Secret. Dit weekend zijn Concert At Sea en Down The Rabbit Hole aan de beurt.

De uitzendingen vanaf Concert At Sea op de Brouwersdam in Zeeland beginnen vanavond om 19:00 uur en duren tot 1:00 uur. Herman Hofman en Michiel Veenstra staan in de studio; Saskia Weerstand en Mark van de Molen doen verslag vanaf het festivalterrein.

Morgenavond komt 3FM van 18:00 tot 0:00 vanaf het Zeeuwse festival. Mark van der Molen trapt af, gevolgd door Annemieke Schollaardt op 20:00 uur. De dj's zijn als verslaggever te horen in elkaars programma. De avond wordt afgesloten door Michiel Veenstra en Saskia Weerstand.

Zondag komt 3FM vanaf Down The Rabbit Hole, een festival van de organisatoren van Lowlands dat dit weekend voor de tweede keer plaatsvindt op Recreatiegebied De Groene Heuvels bij Nijmegen. 3FM doet alleen verslag van de slotdag. Barend & Wijnand trappen af om 18:00 uur. Om 20:00 uur neemt Roosmarijn Reijmer het over met Herman Hofman als verslaggever. De avond wordt afgesloten door Sander Hoogendoorn en Wijnand Speelman.