Home Landelijke radio 100% NL maakt radioversie ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’

100% NL maakt radioversie ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’


100% NL maakt een radioversie van het nieuwe SBS 6-programma 'De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen'. Zanger en presentator Xander de Buisonjé zal het radioprogramma zes weken lang op donderdagavond presenteren. De Buisonjé is ook de presentator van het tv-programma, dat op vrijdag 30 maart voor het eerst te zien is bij SBS 6.

Programmadirecteur Roland Snoeijer is blij met de komst van het radioprogramma én met Xander de Buisonjé als presentator: "In het concept van ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ staat de Nederlandse muziek centraal en dat is een prachtige aanvulling op de programmering van 100% NL. Het radioprogramma zal draaien om de ultieme Kroonjuwelen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis en de artiesten die ze hebben gemaakt. En Xander de Buisonjé is de ideale man om dat te presenteren. Ik verheug me er op om hem te horen op 100% NL."

De radioversie ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ is vanaf donderdag 5 april 2012 van 19:00 tot 20:00 uur te horen op 100% NL.